Bliv frivillig

Bliv frivillig

KOM OG VÆR FRIVILLIG SAMMEN MED OS!

Vil du gøre en forskel for ensomme og psykisk sårbare unge? Vi søger friske og udadvendte medfrivillige, som har lyst til at indgå i vores team.

I FriRummet mødes unge mellem 18 og 35 år op til tre gange ugentligt, og hygger med hinanden. FriRummet handler om meget andet end psykisk sygdom. Vi griner, spiller spil og skaber netværk. Klubben er udelukkende drevet af frivillige kræfter, som i samarbejde med de unge sørger for den daglige drift.

Som frivillig er din vigtigste opgave, at sørge for, at alle er en del af fællesskabet, så nye og stille unge ikke oplever at føle sig udenfor. I stedet skal de føle, at der er nogen, der er interesserede i dem, vil lytte til dem, når de har det svært og selvfølgelig grine med dem. Klubben er et ungetilbud, så det er vigtigt, at de frivillige er jævnaldrene. Er du mellem 18-40 år gammel, kan arbejde én lørdag og én mandag/onsdag om måneden, så kan du gøre en kæmpe forskel.

Vores åbningstid er onsdag kl. 18-21.30 og lørdag 13-17, og vi befinder os på Torvet 5, 9400 Nørresundby – lige på den anden side af broen.

Hvad søger vi hos dig?

Glem CV’et. Vi lægger ti gange mere vægt på, at..

 • Du fungerer godt socialt, og kan snakke med folk du ikke kender
 • Du er ikke bange for at sætte dig selv i autoritet i situationer, der kræver det
 • Du er ikke bange for at snakke om tunge og svære emner
 • Du er mødestabil og pålidelig
 • Du accepterer folks forskelligheder
 • Du har en god portion humor
 • Du er hjælpsom
 • Du kan arbejde hos os i længere tid, da vi har flere unge, der har oplevet svigt.

Hvad kan vi give dig?

 • Et yderst givende frivilligjob med søde borgere og medfrivillige
 • Et job med et godt fællesskab, hvor der altid er en god og hyggelig stemning.
 • Et job der pynter godt på CV’et

Lyder ovenstående som noget for dig? Så send os en ansøgning med billede, hvor du fortæller lidt om dig selv, og hvorfor jobbet interesserer dig.

De bedste hilsner

FriRummet

En frivillig siger bl.a.:

”Grunden til, at jeg er i lige præcis FriRummet er fordi jeg er vild med den gode, hyggelige og ikke så selvhøjtidelige stemning, der er nede i klubben, og det fællesskab der også er. Der er en forståelighed overfor folks forskelligheder, som er rigtig dejlig, og man føler virkelig, at man kan være sig selv dernede, og man kan slappe helt af. Der er nogle rigtig søde unge og nogle lige så søde frivillige i klubben. I blandt de frivillige er der en helt afslappet og behagelig stemning, og man er ikke bange for, at tage lidt gas på hinanden, alt sammen med et smil på læben. Når jeg har været på vagt i FriRummet går jeg derfra med en god følelse i maven. Jeg er glad og afslappet, og det giver mig rigtig meget, når de unge fortæller mig, at de er glade for, at jeg er frivillig dernede. Hele det fællesskab der er i FriRummet er også rigtig givende, og det, at jeg har valgt at blive frivillig i FriRummet er en af de bedste beslutninger jeg har taget i hele mit liv.”

Frivilligkoordinator Laura
frivillig@frirummet.com